Warning: Creating default object from empty value in /var/www/okgorm.dk/dmmellem2018/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tak for jeres deltagelse - DM Mellem 2018
Ikke kategoriseret

Tak for jeres deltagelse

Af august 27, 2018 Ingen kommentarer

Det er i dag mandag morgen. Jeg har lige hilst af med DOF’s sportschef, Lars Lindstrøm, som jeg havde til morgenkaffe og et rundstykke.

Vi havde efter stævnet en stor stak plakater med det fantastiske landshold liggende.  VM løbernes signering af plakaterne var et flot og populært punktum for DM Mellem 2018.

De resterende plakater har Lars nu fået med, så de kan blive delt ud i kredse og klubber, så unge som ældre, der ikke fik muligheden i lørdags, stadig kan få en VM2018 plakat med Maja og det øvrige landshold.

 

Tak til deltagerne for positiv tilbagemelding.

Som stævneleder er mit indtryk, at vi har leveret et stævne, der kvalitetsmæssigt havde høj klasse på alle fronter: kort, baner, indretning af stævneplads, speakning, kioskservice mv.

Vi har en målsætning i OK Gorm om, at vi ved Gorm-stævner skal levere ”Gormkvalitet”, hvilket betyder stævne over normal standard.

Dette stævne mener jeg til fulde levede op til målsætningen.

Fredag, da vi gik på stævnepladsen og stillede op, blæste det, og der kom ind i mellem nogle heftige byger.

Som stævneleder frygtede jeg lidt lørdagens vejr, med de vejrprognoser vi havde fået. Jeg ved godt, at vi ikke kan ikke lave om på vejret, men et orienteringsstævne og ophold på stævnepladsen er nu bedst i tørvejr og solskin og evt. problemer synes mindre og lettere at overskue når solen skinner.

Mine bange anelser blev gjort til skamme. Det holdt tørvejr, og præmieoverrækkelsen og VM fejringen var i det flotteste solskin. Tak til dem der har haft med den sag at gøre.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i gen i 2019 til DM Sprint i Grindsted by lørdag d. 25. maj 2019.

http://okgorm.dk/dm-sprint-2019-grindsted-by/