Warning: Creating default object from empty value in /var/www/okgorm.dk/dmmellem2018/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Forklaring på logoet på mindepræmier til DM Mellem - DM Mellem 2018
Ikke kategoriseretOpdatering DM Mellem 2018

Forklaring på logoet på mindepræmier til DM Mellem

Af august 11, 2018 Ingen kommentarer

Morten Kirk Johansen, som donerer mindepræmier til alle vinderne fra H/D35 og op, har selv designet logoet på håndklæderne.
Jeg har spurgt Morten, hvad de forskellige symboler, der ligger rundt om det samlende kryds i logoet, betyder.

Morten giver følgende forklaring på de 4 symboler på Højgård-logoet:

M:  symboliserer familien, idet både min kone, mine børn og jeg selv har M som første bogstav i vores navne

Kornet: symboliserer landbruget/jordbruget/skoven, som er en vigtig del af Højgård

Føllet: symboliserer et gammelt sagn fra Højgård, hvori det hedder, at der er gravet et guldføl ned på Højgård. Et guldføl med en værdi så stor, at det vil kunne betale hele Danmarks statsgæld… til gengæld siger sagnet også, at graver man først guldføllet op, så vil Højgård gå til grunde… så – vi graver ikke!

Møllehjulet: symboliserer den gamle vandmølle nede i skoven, som tidligere har produceret strøm til Højgård, og som nu er en del af fortællingen om det naturlige mineralvand, vi snart begynder at hente op fra undergrunden og sælger på flasker under navnet ”Højgård Skov”.

Stor tak til Morten Kirk Johansen for denne forklaring, og stor tak for at han stiller sin skov til rådighed. Alle der skal til start 1 vil på højre side af vejen passere det fantastiske byggeri, hvor familien bor.

Også stor tak til Morten for at invitere alle, der via startliste enten i papirformat eller via startliste på telefon eller PC kan dokumentere at have været deltagere i DM Mellem til at spise på Remouladen og få 10% rabat på køb i løbet af weekenden 24. – 26. august.

Når man er nu på havnefronten er Vejles nye bygningsikon Fjordenhus i særklasse et besøg værd. Kirk Kapitals nye domicil i Vejle.